Web dizajn

Trebate li novu web stranicu?

Na pravom ste mjestu!

Za vas možemo izraditi modernu web stranicu kakvu zaslužuje vaše poslovanje. Bilo da se radi o jednostavnim ili složenim web stranicama, mi ćemo vam osigurati da ona donosi prodajne rezultate, te da ste odlično pozicionirani na tražilicama.

U izradi web aplikacija usmjereni smo na visokokompleksna softverska rješenja u područjima automatizacije poslovnih procesa, booking i e-commerce rješenja. U skladu s potrebama Vašeg poslovanja izrađujemo informacijske sisteme po mjeri, svih razina kompleksnosti čija je svrha ubrzati i pojednostaviti Vaše poslovanje.

Sastanak vezan za projekt izrade vaše nove web stranice nam je izrazito bitan. Na njemu se upoznajemo s vašom firmom, dogovaramo strategiju izrade web stranice, te definiramo rokove.

Ponudu za izradu web stranice definišemo nakon odrađenog sastanka na kojem smo dogovorili uvjete suradnje, odnosno odredili koliko će jednostavna ili složena biti nova web stranica.

Nakon potvrde o saradnji za vas izrađujemo personalizirani prototip izgleda nove web stranice koji prati vaš vizuelni identitet odnosno boje, fontove i logotip.

Vaša nova web stranica bit će modernog dizajna, 100% funkcionalna, strukturirana za sve mobilne uređaje (Full responsive), te prilagođena djelatnosti kojom se bavite.

Svim našim klijentima nudimo opciju edukacije kako samostalno unositi sadržaj na novu web stranicu ili mi to možemo učiniti za vas.

Nemojte propustiti šansu da posjetitelji dođu na vašu novu web stranicu. Nakon njene izrade, izrazito je važno napraviti SEO optimizaciju (Search Engine Optimization) kako biste se što bolje pozicionirali na tražilicama i ostvarivali konverzije.

Vaša nova web stranica je spremna za lansiranje. 🙂

Savršen kroj

Dizajn stranice, njene funkcionalnosti i mogućnosti, krojeni su po vašoj mjeri i zahtjevima vašeg poslovanja. Stranica izrađena po mjeri dolazi sa najpopularnijim sistemom, koji je modularan, lahko proširiv i podložan modifikacijama u bilo kojem trenutku prema vašem zahtjevu. Izrada stranice po mjeri klijenta podrazumijeva da stranica izgleda kako klijent želi, funkcionira kako klijent želi i sadrži rješenja koja je sam zamislio. Najveća prednost stranica po mjeri je njihova nadogradivost u bilo kojem trenutku.

Može početi kao jednostavna informativna stranica, a s vremenom prerasti u kompleksniju korporativnu stranicu, web trgovinu, portal, blog platformu ili automatiziran sistem, sve u skladu sa željama klijenta. U izradi stranica po mjeri klijent ima aktivno učešće, pa će krajnje rješenje izgledati i funkcionisati upravo onako kako on želi. Zbog toga će mu korištenje stranice i upravljanje sadržajem biti jednostavno i razumljivo.

U trendu

Usluga izrade internet stranica na WordPress CMS sistemu otvorenog koda. Za vas dizajniramo stranicu po vašim željama, pravimo custom teme, razvijamo programske dodatke i modifikujemo postojeće. Stranice na WordPressu karakteriše brza i povoljnija izrada pa su prikladne za jednostavnija rješenja, u slučaju da klijentu nije potreban kompleksan sistem. U slučaju kompleksnih, specifičnih zahtjeva ipak se preporučuje izrada stranica i CMS sistema po mjeri, dok je WordPress optimalan za jednostavnije stranice koje ne zahtijevaju sisteme automatizacije i slična kompleksna rješenja.

barbekü